Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را داشته باشد. با پیدایش شبکه‌های اجتماعی مختلف و دسترسی آسان به آن برای کاربران از طریق تلفن‌های همراه حالا این امکان فراهم شده است تا آن‌ها بتوانند از فعالیت‌های بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها چهره‌های هنرمند عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

در ادامه می‌توانید بخشی از فعالیت‌های هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی در فضای مجازی را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید

تبریک متفاوت جواد عزتی به همسرش به مناسبت روز تولدش ؛ گریم بازیگر نقش نقی معمولی در فیلم سینمایی عنکبوت

پس از درگذشت محمدرضا کشاورز، بازیگر پیشکسوت تئاتر،سینما و تلویزیون کشورمان تعدادی از هنرمندان با انتشار پست های درگذشت پدرسالار سینمای ایران را تسلیت گفتند. یکی از این هنرمندان کوروش سلیمانی بود.

کوروش سلیمانی، بازیگر سینما و تئاتر کشورمان با انتشار ویدئوی کوتاه در اینستاگرام خود از بازی محمد علی کشاورز در نقش ادگار در نمایش بازی استریندبرگ  یاد و خاطره این هنرمند را گرامی داشت. او در این مطلب نوشت: « بزرگی دیگر هم از میان ما رفت محمدعلی کشاورز . ببینید بازیگری که امروز همه در رثایش می گویند و می نویسند و غمگین هستند، چگونه روزی چنین پرابهت، با صدایی رسا و بدنی سرزنده بر صحنه پایکوبی می کرد و می درخشید.  استاد مسلم بازیگری ایران با دهه ها بازی درخشان در عرصه ی تئاتر، سینما و تلویزیون. تنوع نقش های این استاد بزرگ در عرصه ی هنرهای نمایشی، اگر نه بی نظیر مسلما کم نظیر است.  تسلط استاد کشاورز بر ابزارهای هنر بازیگری شان ( بیان، حس و رفتارهای بدنی) از ایشان بازیگری بزرگ خلق کرده بود که بسیاری از کارگردانان تراز اول از همکاری و بازی محمدعلی کشاورز در آثارشان بارها بهره بردند. ایشان در عمر هنری پربار خود با بزرگانی چون حمید سمندریان، رکن الدین خسروی، عباس جوانمرد، عزت الله انتظامی، جعفر والی و علی نصیریان (در تئاتر) و علی حاتمی، عباس کیارستمی، فرخ غفاری، ابراهیم گلستان، بهرام بیضایی، ناصر تقوایی، نادر ابراهیمی و داریوش مهرجویی و ... (در سینما) همکاری داشتند.

این سابقه ی درخشان در سینما و تئاتر در کنار نقش آفرینی های تلویزیونی ( دایی جان ناپلئون، آتش بدون دود، سربداران، هزاردستان، سلطان و شبان، پدر سالار و ...) ، از ایشان چهره ای به یادماندنی و همواره محبوب در بین اهل فن و مردم کوچه و بازار ساخته است. چهره ای که یگانه بود و به جرأت کمتر بازیگری را می شد به جای ایشان در نقش هایی که بازی کردند، تصور کرد. روحشان شاد و قرین رحمت الهی و یادشان گرامی.

ویدیوی کوتاهی که می بینید بخشی از بازی استاد محمدعلی کشاورز (در نقش ادگار) در نمایش "بازی استریندبرگ" نوشته ی فردریش_دورنمات و به کارگردانی استاد فقید حمید_سمندریان است. در این نمایش زنده یاد هما_روستا (در نقش آلیس) و استاد اسماعیل_شنگله ( که عمرشان دراز باد در نقش کورت) با استاد محمدعلی کشاورز هم بازی هستند. این ویدیو را انتخاب کردم چرا که به نظرم زندگی هنرمندان راستینی چون ایشان بر پهنه ی خاک، بیشتر از هر چیز به رقصی سرخوش مانند است ... ضمنا خواستم یادی کنیم از توانایی بی نظیرِ بازیگری بزرگ که امروز از میان ما رفت ... حتما تا آخر ببینید شاید شما هم با شنیدن جمله یِِ "خواب شفا بخشی بود ..." از استاد کشاورز، حالتان کمی بهتر شود ... تسلیت به تئاتر و سینمای ایران، تسلیت به اساتید و بزرگان و همه ی همکاران عزیز ... و تسلیت به شما که دوستش داشتید.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

احمد مهرانفر، یکی از بازیگران سینما و تلویزیون کشورمان نیز با انتشار مطلبی در اینستاگرام خود یاد و خاطره این هنرمند ارزنده کشورمان را گرامی داشت. مهران فر با انتشار تصاویری از  بازی بی نظیر استاد کشاورز در سریال هزاردستان و فیلم مادر نوشت: « دو تا نقش به یاد موندنی از استاد محمد علی کشاورز که هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشن ... یادش گرامی.»

احسان علیخانی، با انتشار ویدئویی از هنرنمایی یکی از شرکت کنندگان عصر جدید یاد و خاطره استاد کشاورز را گرامی داشت. علیخانی  در این پست نوشت: « استاد عزیز، سفر به سلامت. شما فراموش نخواهید شد از خاطرات و هنر ، مردم ایران زمین »

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مجید واشقانی از هنرمندان سینما و تلویزیون کشورمان با انتشار تصویری از آغاز فعالیت هنری پساکرونایی خود خبر داد و نوشت: « شروع کردیم ...به امید تو. امیدوارم ریشه این بیماری خشک بشه بپوسه و نباشه ..نبااااشه.»

بهرام عظیمی، از کارگردانان کشورمان با انتشار عکسی از دوران کودکی خود در مطلبی در مورد پدر و مادرش نوشت: « سیسمونی». من بعد از آقا بهمن عظیمی بدنیا اومدم پنج برادر و یک خواهر یم مادر عزیزم وقتی منو در شکم داشت، از لگد زدن هام و نوع ورم سر و صورتشون موقع بارداری و نوع ویاری که داشتند و کارشناسی خانم های فامیل و پیشگویی مامای حمال خالی بند کوچه شون ،مطمئن بودند که من دختر زاده خواهم شد برای همین سیسمونی من کاملا دخترونه بود و‌فقط پستونکم پسرونه دخترونه بود ظاهرا تا دوسالگی همیشه لباس دخترونه تنم بوده و فقط این آخر سری ها مامانم وسط مینی ژوپ هامو یه چند سانت میدوخت تا دامنِ به یک شلوارک پاچه گشاد ضایع بد بُرشِ آوانگارد تبدیل بشه دلم برای بچگیم تنگ نشده، برای نوجوونی و جوونیم هم دلم تنگ نیست، حسرت هیچ کار خاصی رو در گذشته نمیخورم، هر کار درستی رو‌که باید انجام میدادم انجام دادم، و البته یک عالمه کارهای اشتباه داشتم که انجام دادنش خیلی لذت داشت و یا اجتناب ناپذیر بود.

فقط و فقط یک چیز هستش که منو سخت درگیر گذشته میکنه و حسرتش رو میخورم ، « دیدن روزهای جوانی پدر و‌ مادرم » اگه خداوند الان بفرمایند که بهرام عظیمی ، پدر و مادرت رو دوباره جوون میکنم به شرط اینکه با همین پاهای پشمالو و بی ریختت (که خودش آفریده) دوباره از همون مدل دامن های آوانگارد بچگیت رو بپوشی و بری تو برنامه هفت و عصر جدید، نامردم اگه قبول نکنم(البته خداوند آمار برنامه هفت رو‌ نداره چون در برنامه هفت پشت میز میشینیم و حتی اگر تومبون هم نداشته باشیم مشکلی نداره). «به احترام همه مادرها و پدرهای عزیز.

مهدی پاکدل، از هنرمندان سینما و تلویزیون کشورمان با انتشار مطلبی یاد و خاطره استاد محمد علی کشاورز را گرامی داشت. او در این مطلب با انتشار تصویری از محمد علی کشاورز نوشت: « بدرود استاد کشاورز. شما تا همیشه در خاطرات ما زنده هستید.»

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرمندان در فضای مجازی هنرمندان ایرانی هنرمندان پیشکسوت سینما و تلویزیون کشورمان کشورمان با انتشار محمد علی کشاورز محمدعلی کشاورز استاد کشاورز یاد و خاطره استاد محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر

به گزارش همشهری آنلاین، روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ اکرانی خصوصی از فیلم «مست عشق» در موزه سینما تدارک دیده شده بود تا سازندگان این فیلم سینمایی میزبان برخی از چهره‌های حوزه مولوی‌شناسی و شمس پژوهی و شاهنامه‌پژوهی همچون محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزاری و نیز بزرگان دیگری همچون ژاله آموزگار (پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی)، عبدالمجید ارفعی (متخصص زبان‌های باستانی و مترجم خط میخی عیلامی)، احمد محیط طباطبایی (رییس ایکوم)، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر)، یونس شکرخواه (متخصص علوم ارتباطات) و حجت‌الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی و کمیسیون ملی یونسکو) شدند.

در میان این چهره‌های فرهنگی و هنری، محمدعلی موحد به تماشای فیلم نشست.

پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است از راست: لوریس چکناواریان، محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزازی

در ابتدای این مجلس و پیش از نمایش فیلم، حجت‌الله ایوبی در سخنانی کوتاه گفت: ملت ایران یک بدهی به دنیا داشت و دنیا هم یک مطالبه بزرگ از ما. سینمای ایران که جزء سینماهای برتر جهان است باید کاری را برای حضرت مولانا و شمس انجام می‌داد.

او با تاکید بر اینکه خودش فیلم را ندیده است، ادامه داد:‌ من این تلاش و عزم را گرامی می‌دارم بویژه آنکه بارها از زبان بزرگان جهان شنیدم که چه معمایی در سینمای ایران وجود دارد که با وجود حداقل امکانات این چنین درخشان است؟ به نظر بنده، راز و رمز این موفقیت در این سالن حاضر است؛ پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است که در هیچ کجای جهان وجود ندارد. سینمای شاعرانه ایران مرهون بزرگانی است که امروز در اینجا نشستند و آقایان فتحی، توحیدی و دیگر هنرمندان در این فضا تنفس کردند و با محمدعلی موحد زندگی کردند. فیلم و نگاه آن‌ها عطر و رنگ موحد و کزازی و شفیعی کدکنی و بزرگان دیگر را می‌دهد. من این عزیزان را به "نام" و بدون لقب صدا کردم چون استاد شفیعی کدکنی در آخرین شماره مجله «بخارا» زیبا گفته است که محمدعلی موحد بالاترین لقبش در همین است که «محمدعلی موحد» است و لقب و پسوند و پیشوندی برازنده او نیست. این برای بقیه اساتید هم صدق می‌کند.

ایوبی افزود: یقین دارم که استقبال فراوان مخاطب آغاز راهی است که باز هم از مولانا و شمس سخن گفته شود.

سپس فرهاد توحیدی - فیلمنامه‌نویس «مست عشق» بیان کرد: نوشتن فیلمنامه این کار در کنار جناب آقای فتحی حدود سه سال و اندی طول کشید و در طول نوشتن متن، سایه معنوی دکتر موحد بر سر این کار بود.

او با اشاره به شیوه روایت فیلم گفت:‌ من به عنوان یک معلم کوچک فیلمنامه‌نویسی عرض می‌کنم که سال‌هاست در میان همکارانم و بخصوص در میان جوانان علاقه‌مند به فیلمنامه‌نویسی اشتیاق زیادی برای گذر و عدول از نوشتن فیلمنامه به سبک و سیاق کلاسیک در چهارچوب شاه‌پیرنگ می‌بینم. آن‌ها بسیار دوست دارند که فیلمنامه‌نویسی متفاوت را با روایت‌های موازی تجربه کنند و برای یادگیری تکنیک داستان‌گویی در فیلمنامه نویسیِ آلترناتیو، طبیعتاً به ادبیات فیلمنامه‌نویسی ترجمه شده رجوع می‌شود.

ژاله آموزگار

این در حالی‌ است که بخت بزرگ بنده و آقای فتحی این بود که در این کار برای سازماندهی روایت‌های موازی از دل آثار مولانا و مثنوی استفاده کردیم. شاید بی‌راه نباشد که بگویم یکی از اولین کسانی که داستان‌گویی به این شیوه را ابداع کردند حضرت مولانا بود و البته پیش‌تر از او عطار و سنایی هم چنین تجربه‌ای داشتند.

توحیدی ادامه داد: کوشش ما این بود از آن میراثی که حضرت مولانا و دیگران در روایت‌گری به جا گذاشتند و بزرگان امروز ادبیات ایران در کتاب‌های خود شرح دادند، استفاده کرده باشیم و امیدوارم آنچه بر پرده خواهید دید گوشه کوچکی از انتظارات شما را برآورده کند.

جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم

در پایان حسن فتحی - کارگردان «مست عشق» که از سر فیلمبرداری سریالش خود را به این برنامه رسانده بود - متنی را قرائت کرد که به این شرح بود: «همه ما آدم‌ها بی‌آنکه خواسته باشیم، متولد می‌شویم و طنز قضیه در این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم، متولد شدن ما با نوعی مسئولیت اخلاقی همراه است؛ مسئولیتِ اینکه اوضاع جهانی را که لُملُمه می‌زند از حرص و طمع و کشتار و ویرانی، با افعال خودمان سیاه‌تر از آنچه که هست نکنیم. پیام شیرین و شکّرین شمس و مولانا در این زمانه تلخ‌کامی و خشونت و نفرت‌پراکنی، می‌تواند بارقه امیدی باشد برای ما ساکنانِ به عادت و روزمرگی گرفتار شده‌ی این روزگار تا شاید با پرهیز از خودشیفتگی و افکار خشک و تنگ‌نظرانه در افعال و کردار خودمان تأمل و نواندیشی و تجدیدنظر کنیم.

حسن فتحی

این اثر سینمایی بی‌هیچ تفاخری برگ سبزی تحفه درویش و نمایش قطره‌ای از دریای بیکران اندیشه‌های عرفانی است.»

در همین زمینه میرجلال‌الدین کزازی؛ استاد زبان و ادبیات فارسی و شاهنامه‌پژوه در حاشیه اکران خصوصی «مست عشق» برای ادیبان و چهره‌های فرهنگی درباره این فیلم اظهار کرد: از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم.

او افزود: آن دریافتی که این هنرمندان از چهره‌ مولانا و منش و کنش او داشته‌اند، در بخشی گسترده در این آفریده هنری بازتاب یافته است. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار بشکوه، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.

کزازی درباره گفت‌وگوهای بین شمس و مولانا که از دید برخی، شاید برای مخاطب عام دیریاب‌تر باشد و اینکه آیا فیلم توانسته شمایی از مولانا و شمس را به مخاطب عام‌تر معرفی کند، گفت: بیشینه این گفت‌وگوها چون از آبشخورها ستانده شده بود، از ویژگی‌های بسیار پسندیده فیلم شمرده می‌شود اما زبان فیلم، شاید ناچار بوده‌اند من داوری نمی‌کنم، با زبان روزگار مولانا همیشه سازگار نبود، شاید می‌خواسته‌اند که بیننده امروزین بتواند پیوند بیشتری با فیلم بیابد. ببیننده‌ای که با ادب پارسی و زبان مولانا به بسندگی آشنا نیست.

کد خبر 849267 منبع: ایسنا برچسب‌ها کارگردانان سینمای ایران خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران مولانا سینمای ایران شهاب حسینی (بازیگر)

دیگر خبرها

  • اسپانیا میزبان فیلم ژاو با حضور هنرمندان قمی شد
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • پدر مهران غفوریان افسر ارشد ساواک بود؟ | واکنش فوری ستاره سینما و تلویزیون به یک شایعه فراگیر درباره پدرش