Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@16:50:51 GMT

خالق خاطرات چند نسل / موفقیت به وقت ۶۰

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۵۴۷۵

خالق خاطرات چند نسل / موفقیت به وقت ۶۰

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صادق صندوقی یکی از ماندگارترین نام‌ها در حوزه تصویرگری کتاب‌هاست، تصویرگری دیوان حافظ، کتاب‌های ژول ورن و از همه به یادماندنی‌تر، کارت‌های تشویق دانش‌آموزان دهه شصتی در دوره‌ای که طراحی کامپیوتری وجود نداشت، نگاه مشتاق علاقه‌مندان را به خود خیره می‌کرد و در نوجوانان و جوانان آن دوره شوری برای خواندن می‌آفرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

خاطره بازی با نوستالژی‌های فجر در دهه ۶۰/ «زباله دان تاریخ» با مجید قناد ماندگار شد

تا آخرین لحظه فعال بود
زنده‌یاد صندوقی در سال ۱۳۲۵ در همدان به دنیا آمد. برای ادامه تحصیل خود را به هنرستان هنر‌های تجسمی رساند. کار نقاشی را ادامه داد و حدود نیم قرن تلاش مستمر در زمینه نقاشی و تصویرگری را در کارنامه حرفه‌ای خود ثبت کرد. یکی از شاگردانش در توصیف احوال او در دوران سالمندی‌اش می‌گوید: «با آن‌که کمر خمیده‌اش درد می‌کرد، همچنان قلم در دست داشت و خوابیده نقاشی می‌کرد. مهربان بود و آن‌چه می‌دانست با دست و دلبازی بسیار شرح می‌داد و سخاوتمندانه راز‌های طراحی را برایمان افشا می‌کرد.» او در زندگی خانوادگی‌اش نیز موفق بود و خاطرات شیرینی از خود به جا گذاشته است. سه فرزند با نام‌های شهرزاد، شیرین و شادی دارد که هرکدام در ادامه راه پدر، دستی در هنر و ادبیات دارند.

همه چیزش خانواده بود
شهرزاد صندوقی، دختر بزرگ صادق صندوقی، پدر را این‌طور برای ما معرفی می‌کند: «او به ضعف‌هایش فکر نمی‌کرد و همیشه به داشته‌هایش می‌اندیشید. دست یاری‌اش همیشه به سمت نیازمندان دراز بود و به همه یاری می‌رساند. او شوخ و خوش‌برخورد بود و کودکان را در آغوشش پناه می‌داد. رابطه‌اش با نوه‌ها گرم و صمیمانه بود. پدرم همیشه با کودکان همبازی می‌شد و دنیا را آسان می‌گرفت. برای انسان‌ها حرمت قائل بود وخانواده برایش همه چیز بود.»

لحظه‌ها را به غنیمت می‌شمرد
دختر استاد صندوقی دوران سالمندی او را این‌گونه توصیف می‌کند: «پدرم در دوران سالمندی بیشتر وقتش را صرف تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی و مطالعه می‌کرد. او صبح‌ها باغچه کوچک خانه را آب می‌داد، درختان سرسبز حیاط را سیراب می‌کرد و می‌گفت: «عطر و رایحه گل‌ها به انسان برای شروع روز روحیه می‌دهد». سپس نرمشی می‌کرد و اشعار زیبا را زیرلب می‌خواند. پدر هنرمندم از ۱۸ سالگی تا آخرین روز‌های حیاتش، در پایان هرروز به نگارش خاطراتش می‌پرداخت، چرا که عاشق مرور خاطرات برای خودش و همین‌طور به‌جا گذاشتن آن‌ها برای آیندگان بود.» خانم صندوقی درباره پشتکار پدرش چنین می‌گوید: «پدرم همیشه زیبایی‌هارا می‌دید و به تصویر می‌کشید. او تک‌تک لحظه‌ها را به غنیمت می‌شمرد و این کلام امیرالمومنین (ع) را تکرار می‌کرد که «هرکه دو روزش یکسان باشد مغبون است و هرکه فردایش بدتر از دیروزش باشد محروم است و... و هرکه در کاستی باشد، مرگ برایش بهتر است» پدرم مرگ را به روشنایی صبح می‌دید و سرانجام در سن ۷۳ سالگی به دنیای زیبا و رنگی پشت ابر‌ها رفت و برای همیشه با دنیای رنگ و نقاشی خداحافظی کرد.»

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه شصت جالبترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)




منبع:پیج sunmanandwifelady

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: 5 راز نقاشی ساختمان که نقاشان به شما نمی گویند (فیلم) ایده چراغ‌قوه برای نقاشی کودکان (فیلم) نقاشی های خلاقانه با سکه (فیلم)

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • حجازی: خوشحالم که در تیم پدرم حضور دارم
  • بدرقه خاطرات قهرمانی را فراموش کرد (عکس)